Bij Mediavisie WEB® koesteren we het potentieel van het digitale tijdperk en zetten we ons in om anderen te inspireren om altijd een stap voor te blijven in een wereld vol verandering.

Wij hechten er grote waarde aan dat jij volop de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontplooien en het beste uit jezelf te halen. We staan klaar om elkaar te ondersteunen en jou te coachen, zodat je dit doel kunt verwezenlijken.

Synergie tussen
digitale vakgebieden

Bij Mediavisie WEB vorm je een hecht team met diverse afdelingen binnen Mediavisie.nl. Met verschillende disciplines, zoals audiovisuele productie, motion designing, softwareontwikkeling en grafisch vormgeving, omringd je jezelf met een volledig team. Als full-service bureau geven we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in meerdere vakgebieden. Bij ons ontdek je een inspirerende omgeving waar creativiteit gedijt en waar je de vrijheid hebt om je talenten te ontplooien en als professional te groeien.

De cultuur
binnen Mediavisie 

Bij ons ben je meer dan alleen een werknemer. Wij creëren een omgeving waarin we elkaar steunen om persoonlijk en collectief succes te bereiken. Hierdoor verbeteren we ons welzijn zowel mentaal als fysiek en groeien we samen als team.
1.
Gezondheid en fitness
2.
Flexibel werken
3.
Werkplek binnenstad
4.
Uitgebreide lunch
Bij ons staan we voor een gezonde levensstijl en bieden we verschillende fitnessmogelijkheden.
Bij ons krijg je de vrijheid om je eigen werktijden in te delen.
Geniet van de bruisende energie van de binnenstad terwijl je bij ons werkt.
Bij ons ben je verzekerd van een heerlijke en uitgebreide lunch om je werkdag goed door te komen.

Ontdek hieronder de
openstaande functies

Front-end developer

Locatie

Deventer

Contractvorm

Full-time

Back-end developer

Locatie

Deventer

Contractvorm

Full-time / parttime

Online marketing

Locatie

Deventer

Contractvorm

Stage

Marketing communicatie

Locatie

Deventer

Contractvorm

Stage
Bij Mediavisie WEB® zijn we altijd op zoek naar getalenteerde freelancers en aannemers die ons kunnen ondersteunen bij het realiseren van de projecten van onze klanten. We onderhouden een zorgvuldig samengestelde lijst van ervaren professionals waarop we kunnen bouwen voor het geval we extra hulp nodig hebben. Als je hoogstaand werk levert en graag met ons wilt samenwerken aan toonaangevende projecten, stuur ons dan gerust een e-mail op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, tijdelijke teamleden om onze kernwaarden van kwaliteit en innovatie te helpen uitdragen.

De digitale visionairs

Stap binnen in het bruisende centrum van Mediavisie WEB, waar passie en plezier samenkomen in een indrukwekkende mix van creativiteit en expertise. Wij zijn niet zomaar een team, we zijn jouw droomteam – vastbesloten om elke golf van het web te trotseren en te veroveren. 

Rutger Groothedde

Founder & creative director

Joost Aalbers

Founder & finance director

Koen Jansen

Front-end developer

Raf Soentjens

Back-end developer

Jesse Slaa

New Business

Simone Overvest

Art director

Emirkan Arpacay

Stagiair UX/UI designer