Een volledig responsieve website voor Fiberunlimited, een innovator op gebied van netwerk.

Gerealiseerd op ontwerp en in opdracht van The Others: www.the-others.eu

Fiberunlimited in de spotlight
FiberUnlimited, Europees expert in connectiviteit voor gebouwen, biedt een eenvoudig te installeren en betaalbaar POF-netwerk. Sluit moeiteloos al je apparaten aan, zoals Wi-Fi, camera’s en Bluetooth, op dit bewezen effectieve netwerk.
Het proces
Als team begonnen we direct met het ontwerpen van een moderne en aantrekkelijke website die zowel op desktop, tablet als telefoon moeiteloos toegankelijk zou zijn. Mediavisie WEB ging vervolgens aan de slag met de ontwikkeling en implementatie van de website, waarbij het belangrijkste aspect het creëren van een geavanceerd filtersysteem was. Hiermee konden bezoekers eenvoudig zoeken naar de verschillende internetpakketten en opties die het beste bij hun behoeften pasten.
Het resultaat was een website die perfect aansloot bij de behoeften van FiberUnlimited. De klanten konden nu gemakkelijk door het aanbod bladeren en gedetailleerde informatie vinden over de dekking, snelheid en prijzen van glasvezelverbindingen.
Custom management system
Dankzij het op maat gemaakte CMS-systeem kon het team van FiberUnlimited de website eenvoudig beheren en actueel houden. Dit gaf hen de flexibiliteit om nieuwe pakketten en aanbiedingen toe te voegen, en de mogelijkheid om direct te communiceren met hun klanten via de website.
Met de lancering van hun nieuwe online platform heeft FiberUnlimited een aanzienlijke vooruitgang geboekt. Klanten kunnen nu genieten van een naadloze internet-ervaring en hebben toegang tot onbeperkte connectiviteit met behulp van de nieuwe technieken die FiberUnlimited aanbiedt.

Live de website bekijken:

Klaar om jouw merk naar een
hoger niveau te tillen?

Neem contact met ons op om jouw project te starten.