Een volledig responsieve website met filtersystemen voor Gelre Sport in Apeldoorn.
Gelre Sport in de spotlight
De topkliniek van Gelre Sport is onderdeel van Gelre ziekenhuizen. In Nederland een unieke combinatie tussen een profsportacademie en een ziekenhuis. Dit betekent zorg zoals professionele sporters die ook ontvangen, op het bekende voortreffelijke zorgpeil van Gelre ziekenhuizen.
“Snel weer
aan de slag”
Gelre Sport had voorheen een speciale sectie op de Gelre Ziekenhuizen website. Maar nu werd het tijd om een apart platform te creëren, exclusief voor de patiënten van Gelre Sport. Zo konden zij gemakkelijk online informatie vinden over diverse aandoeningen en behandelingen.
Als een team zijn we meteen gestart met het ontwerpen van de unieke online identiteit van Gelre Sport. Nadat de webpagina’s waren ontworpen, ging het team van Mediavisie WEB aan de slag om het tot leven te brengen. Het belangrijkste aspect van het platform was het filtersysteem waarmee eenvoudig gezocht kon worden naar verschillende aandoeningen en behandelingen.
Een eigen custom
management systeem
De website van Gelre Sport is moeiteloos toegankelijk via desktop, tablet en telefoon. Bovendien is het beheer van de website een fluitje van een cent voor het team van Gelre Sport, dankzij het op maat gemaakte CMS-systeem dat volledig is afgestemd op hun behoeften.
Met de lancering van het nieuwe online platform voor Gelre Sport heeft het merk een sprong voorwaarts gemaakt. Patiënten van Gelre Sport kunnen nu gebruik maken van een eigen online omgeving waar ze gemakkelijk informatie kunnen vinden over aandoeningen en behandelmethoden. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid en het op maat gemaakte CMS-systeem is het beheer van de website gemakkelijk te bewerken.

Live de website bekijken:

Klaar om jouw merk naar een
hoger niveau te tillen?

Neem contact met ons op om jouw project te starten.