Een volledig responsieve website voor Rest-O, een restaurant gevestigd in Soest.

Gerealiseerd op ontwerp en in opdracht van The Others: www.the-others.eu

Rest-O in de spotlight
Rest-O Bar in Soest belichaamt gezelligheid en variatie. Ontdek een uitgebreide keuze aan open wijnen, cocktails, bieren en koffie. Laat je betoveren door smaakvolle gerechten en voortreffelijke wijnen, omringd door een eigentijdse ambiance. Stap binnen in de wereld waar smaken en ontmoetingen samenvloeien, en voel je welkom.
“Betoverende digitalisering van Rest-O Bar”
Samen met The Others hebben we als team de ziel van Rest-O Bar vertaald naar een betoverende website. Als partners hebben we de unieke sfeer en veelzijdigheid van deze locatie prachtig online weten vast te leggen. Net zoals bij BPI Services, hebben we de kern van Rest-O Bar weten vast te leggen en naadloos omgezet naar een digitale belevenis. Onze toewijding komt tot leven in het laten opbloeien van de warme sfeer en heerlijke geneugten van Rest-O Bar.
De opdracht van Rest-O Bar activeerde de kracht van Mediavisie WEB. We realiseerden op korte termijn een levendige website die de essentie van de bar ademt. De schermvullende site, met naadloos samenvloeiende vlakken voor elk apparaat, krijgt extra diepte door slim gebruik van achtergrondlagen. Zo schittert Rest-O Bar op indrukwekkende wijze online.
Pop-up Perfectie
We hebben prachtige pop-ups gecreëerd en naadloos in ons platform geïntegreerd. Hierdoor wordt het voor gebruikers een fluitje van een cent om online reserveringen te maken en cadeaubonnen aan te schaffen. Deze op maat gemaakte oplossing legt Rest-O de rode loper uit naar ultieme gebruiksvriendelijkheid.

Live de website bekijken:

Klaar om jouw merk naar een
hoger niveau te tillen?

Neem contact met ons op om jouw project te starten.