Wij bij Mediavisie WEB® zijn gepassioneerd in het leiden van onze klanten naar digitale transformatie. Als strategisch digital agency staan wij bekend om onze expertise op het gebied van design en development.

Mediavisie

Mediavisie WEB is een divisie van Mediavisie.nl, een softwarebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Mediavisie WEB richt zich op alles wat digitaal is. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, apps en e-commerce-oplossingen voor sociale ondernemingen, non-profitorganisaties, start-ups, evenals kleine en grote bedrijven. 

Jouw succes,
onze missie

Bij Mediavisie WEB® passen we een flexibele en toegewijde benadering toe, of we nu direct met klanten samenwerken of in samenwerking met inspirerende ontwerpstudio’s. We streven ernaar om voortdurend te evolueren en tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van jouw team. Ons doel is om een naadloze samenwerking te realiseren die leidt tot geweldige resultaten voor jouw projecten.
Onze overtuiging is dat nauwe samenwerking hét ingrediënt vormt voor succes. Met onze brede expertise op het gebied van strategie, ontwerp, ontwikkeling en marketing, staan wij klaar om jouw project te ondersteunen en jouw team te helpen de gestelde doelen te bereiken. Of we nu vanaf het begin betrokken zijn bij het project of later instappen, wij zorgen voor de benodigde tools en inzichten om een loyale en succesvolle samenwerking te verwezenlijken.

Wat we doen

Ontdekking & strategie

Met enthousiasme verdiepen we ons in jullie bedrijfsstrategie en doelstellingen, om vervolgens samen een gedurfde route te creëren voor jullie digitale uitdrukkingen. Deze solide fundamenten vormen de katalysator voor onze gezamenlijke groei en bloei.

Prototype & ontwerp

Onze creativiteit resulteert in unieke en in het oog springende prototypes. Stap voor stap evolueren we naar het ultieme prototype dat de doelgroep onmiskenbaar prikkelt. Geen standaardoplossingen, maar authentieke aandachtstrekkers die het verschil maken.

Development

Wij smeden prototypen om tot opvallende digitale meesterwerken. Onze doorgewinterde front- en backend developers leggen graag de lat hoger. We streven naar niets minder dan een sprankelend digitaal geschenk dat zorgt voor activatie bij de doelgroep.

Lancering & Ondersteuning

Het is zover, feest! We lanceren het nieuwe online product en blijven jullie strategische partner voor verdere online groei en betekenisvolle digitale creaties die jullie doelgroep aanspreken. Op naar een sprankelende toekomst!

Onze diensten: volledige digitale service
en ondersteuning.

Strategy

Consultatie en planning
Marktonderzoek
Gebruikersprofielen
Gebruikersreizen
Workshops

Design

Creative Direction
UI/UX Design
Wireframing & Prototyping
Grafisch vormgeving
Iterative Design & Sprints
Webdesign en interactief ontwerp

Development

Front-end
Webontwikkeling
E-commerce
CMS-integratie
CRM-integratie
App-ontwikkeling
XML-koppelingen

Marketing

Contentstrategie
SEO en SMM (Social Media Marketing) Diepgaande analyse
Rapporten

De digitale visionairs

Stap binnen in het bruisende centrum van Mediavisie WEB, waar passie en plezier samenkomen in een indrukwekkende mix van creativiteit en expertise. Wij zijn niet zomaar een team, we zijn jouw droomteam – vastbesloten om elke golf van het web te trotseren en te veroveren. 

Rutger Groothedde

Founder & creative director

Joost Aalbers

Founder & finance director

Koen Jansen

Front-end developer

Raf Soentjens

Back-end developer

Jesse Slaa

New Business

Simone Overvest

Art director

Emirkan Arpacay

Stagiair UX/UI designer

Klaar om jouw merk naar een
hoger niveau te tillen?

Neem contact met ons op om jouw project te starten.