Creating:

website ontwikkeling   -   Hair Spa Salon                                         website ontwikkeling   -   BoxedUp                                         website ontwikkeling   -   Juwelier Aalbers                                         website optimalisatie   -   TrainersAcademie                                         Servicezuil ontwikkeling   -   Gilde Opleidingen                                        

Website geheel op maat gemaakt

Onze ontwerpers zetten zich graag in voor op maat gemaakte ontwerpen. Ze hebben een diepgaand begrip van het internet en blijven voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Tijdens het ontwerpproces houden ze rekening met het mobile-first principe en zorgen er bovendien voor dat de website optimaal wordt weergegeven op tablets. Ben je op zoek naar een prijswinnende website? Dan is onze op maat gemaakte website iets voor jou. Als je meer waarde hecht aan je budget, neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze low-code website optie.

Wij houden van ons werk, dus zijn altijd up-to-date

Onze designers kunnen jullie uitstekend adviseren op deze onderwerpen:

Webdesign trends
Hergebruik van elementen
Gebruiksvriendelijkheid
Mobile first ontwerp
Performance
Toegankelijkheid
Animaties en effecten

De voordelen van design op maat

1.

Unieke uitstraling

Een op maat gemaakt design biedt een unieke uitstraling die jou onderscheidt van de rest.

2.

Sluit aan op identiteit

Het sluit perfect aan op jouw identiteit en versterkt zo jouw merkbeeld.

3.

Maatwerk

Maatwerk zorgt voor een website die volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelen.

4.

Trends

Door rekening te houden met trends blijft jouw website relevant en up-to-date.

Interactief ontwerp als resultaat

Na een zorgvuldig ontwerpproces ontvang je een interactief ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften. Dit vormt de basis voor onze developers om een krachtige en functionele website te ontwikkelen die jouw merk tot leven brengt en jouw doelgroep aanspreekt.

De ontwikkeling van de website is dan ook de volgende stap. 

Wij werken o.a. voor

Veelgestelde vragen

Of je nu een klein bedrijf bent of een grote organisatie, het vinden van de juiste webontwikkelaar is cruciaal. Hierbij spelen verschillende factoren een rol. Denk aan je budget, de expertise van de ontwikkelaar en de omvang van hun bedrijf.

Zorg ervoor dat je goed kijkt naar hun eerdere projecten, hoe betrouwbaar en bereikbaar ze zijn, en of hun diensten aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Het is essentieel om een ontwikkelaar te kiezen die niet alleen binnen je financiële mogelijkheden past, maar ook de juiste ervaring en vaardigheden heeft om jouw visie werkelijkheid te maken.

Als je een website wilt laten maken, zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Kijk naar de ervaring en kwaliteit van de webontwikkelaar, hun toegankelijkheid, betrouwbaarheid en portfolio. Het budget is natuurlijk ook van groot belang; de kosten moeten binnen jouw financiële mogelijkheden vallen.

Als je een website wilt laten maken, zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Kijk naar de ervaring en kwaliteit van de webontwikkelaar, hun toegankelijkheid, betrouwbaarheid en portfolio. Het budget is natuurlijk ook van groot belang; de kosten moeten binnen jouw financiële mogelijkheden vallen.

De prijzen voor het bouwen van een website kunnen sterk uiteenlopen, van ongeveer €500,- tot wel €50.000,- of zelfs meer. Het is dus moeilijk om een exact bedrag te noemen. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals je budget, het ontwerp, de benodigde functionaliteiten, het niveau van maatwerk en de gekozen webontwikkelaar.

Dit hangt volledig af van jouw wensen. Heb je haast en wil je een standaard website of een eenvoudige functionaliteit laten maken? Geen probleem. Dit kan al vaak binnen een week tijd, afhankelijk van onze planning op dat moment.

Je hebt geen technische kennis nodig om je website zelf te beheren. Het Content Management Systeem (CMS) van WordPress is zeer gebruiksvriendelijk. Bij oplevering van de website krijg je van ons een CMS training. Dit duurt ongeveer 1 a 2 uur afhankelijk van de grootte van het project.

Voorafgaand aan de start van de website-ontwikkeling ontvang je van ons een gedetailleerde offerte, waarin alle werkzaamheden helder worden beschreven. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Na de voltooiing van de website kunnen er nog enkele kleine aanpassingen of verbeteringen nodig zijn. Als deze binnen de afgesproken scope van de offerte vallen, hanteren we hier een flexibele aanpak voor zonder extra kosten in rekening te brengen. We begrijpen dat er altijd details kunnen zijn die mogelijk over het hoofd zijn gezien of waarover later binnen je organisatie anders wordt gedacht.

Bij de afronding van het project bieden we een CMS-training aan, zodat jullie zelfstandig wijzigingen kunnen doorvoeren. Ons maatwerk CMS is gebaseerd op WordPress, een bekend content management systeem. We passen het CMS specifiek aan naar jullie wensen en vereisten, waardoor het perfect aansluit bij jullie behoeften.

Staat jou vraag er niet tussen?

We helpen je graag verder, stel je vraag gewoon direct aan ons via +31 6 37386878 of stuur ons je vraag via een mail, of kom gezellig langs bij ons op de Brink 90 in Deventer.

Benieuwd naar ons werk?

Fiberunlimited
Web development in samenwerking met creatief bureau genaamd The Others
BPI Services
Web development voor BPI Services. Verbetering van welzijn en veiligheid met slimme en mensgerichte technologie
Rest-O
Web Development voor een restaurant in Soest. Een website met een reserveringssysteem geïntegreerd.
Bluemonks
Web development in samenwerking met creatief bureau genaamd The Others

Rutger Groothedde -

Creatief directeur

Heb je een uitdaging voor ons?

Hallo wat leuk 👋, laten we kennismaken.