Creating:

website ontwikkeling   -   Hair Spa Salon                                         website ontwikkeling   -   BoxedUp                                         website ontwikkeling   -   Juwelier Aalbers                                         website optimalisatie   -   TrainersAcademie                                         Servicezuil ontwikkeling   -   Gilde Opleidingen                                        

Het uitstippelen van een website strategie

Bij het creëren van een unieke website, zoals een bedrijfswebsite, webshop of werken-bij website, is het van cruciaal belang om helder te hebben wat je graag wil bereiken. Daarom initiëren we het ontwikkelingsproces met een diepgaand begrip van jouw bedrijfs- en website strategie. Het hoofddoel van deze fase is om een uitgebreide hoeveelheid informatie met ons te delen over je doelstellingen, doelgroep, gewenste uitstraling en functionaliteiten. Op basis hiervan kunnen onze specialisten een vertaalslag maken naar concrete wireframes en prototypes, zodat je website effectief aansluit bij jouw visie en doelen.

Vragen, vragen en nog meer vragen

Om je website strategie nauwkeurig te vertalen naar je website, voeren we een reeks vragen met je door. Je antwoorden bieden ons een helder inzicht in je behoeften en die van jouw doelgroep natuurlijk.

Enkele voorbeelden van vragen zijn:

Heb je specifieke voorkeuren voor bepaalde pagina's of functionaliteiten?
Wat is het voornaamste doel van je website of concept?
Wie behoren tot je doelgroep?
Welke soorten inhoud moeten worden toegevoegd?
Hoeveel bezoekers verwacht je?

De voordelen van starten met website strategie

1.

Toekomst

Door goed na te denken over de opbouw van je website, bouwen we een site die klaar is voor de toekomst.

2.

Efficiëntie

Door vooraf je wensen en eisen te bepalen, ontwikkelen we direct wat je nodig hebt. Dit bespaart uiteindelijk veel tijd en dus geld.

3.

Structuur

Door te starten met wireframes en prototypes, leggen we een solide basis waar we rekening houden met jouw doelgroep.

4.

Functionaliteit

Door te focussen op functionaliteit, word je niet afgeleid door elementen die je eigenlijk niet nodig hebt.

De blauwdruk van jouw website

Het product van de strategiefase zijn wireframes, de blauwdrukken voor jouw nieuwe website. Hierin is de functionaliteit van je site, pagina’s en blokken vastgelegd. Puur gericht op functionaliteit. Deze wireframes vormen de basis voor de volgende fase in ons ontwikkeltraject: het ontwerp. Stap voor stap dus.

Wij werken o.a. voor

Veelgestelde vragen

Of je nu een klein bedrijf bent of een grote organisatie, het vinden van de juiste webontwikkelaar is cruciaal. Hierbij spelen verschillende factoren een rol. Denk aan je budget, de expertise van de ontwikkelaar en de omvang van hun bedrijf.

Zorg ervoor dat je goed kijkt naar hun eerdere projecten, hoe betrouwbaar en bereikbaar ze zijn, en of hun diensten aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Het is essentieel om een ontwikkelaar te kiezen die niet alleen binnen je financiële mogelijkheden past, maar ook de juiste ervaring en vaardigheden heeft om jouw visie werkelijkheid te maken.

Als je een website wilt laten maken, zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Kijk naar de ervaring en kwaliteit van de webontwikkelaar, hun toegankelijkheid, betrouwbaarheid en portfolio. Het budget is natuurlijk ook van groot belang; de kosten moeten binnen jouw financiële mogelijkheden vallen.

Als je een website wilt laten maken, zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Kijk naar de ervaring en kwaliteit van de webontwikkelaar, hun toegankelijkheid, betrouwbaarheid en portfolio. Het budget is natuurlijk ook van groot belang; de kosten moeten binnen jouw financiële mogelijkheden vallen.

De prijzen voor het bouwen van een website kunnen sterk uiteenlopen, van ongeveer €500,- tot wel €50.000,- of zelfs meer. Het is dus moeilijk om een exact bedrag te noemen. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals je budget, het ontwerp, de benodigde functionaliteiten, het niveau van maatwerk en de gekozen webontwikkelaar.

Dit hangt volledig af van jouw wensen. Heb je haast en wil je een standaard website of een eenvoudige functionaliteit laten maken? Geen probleem. Dit kan al vaak binnen een week tijd, afhankelijk van onze planning op dat moment.

Je hebt geen technische kennis nodig om je website zelf te beheren. Het Content Management Systeem (CMS) van WordPress is zeer gebruiksvriendelijk. Bij oplevering van de website krijg je van ons een CMS training. Dit duurt ongeveer 1 a 2 uur afhankelijk van de grootte van het project.

Voorafgaand aan de start van de website-ontwikkeling ontvang je van ons een gedetailleerde offerte, waarin alle werkzaamheden helder worden beschreven. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Na de voltooiing van de website kunnen er nog enkele kleine aanpassingen of verbeteringen nodig zijn. Als deze binnen de afgesproken scope van de offerte vallen, hanteren we hier een flexibele aanpak voor zonder extra kosten in rekening te brengen. We begrijpen dat er altijd details kunnen zijn die mogelijk over het hoofd zijn gezien of waarover later binnen je organisatie anders wordt gedacht.

Bij de afronding van het project bieden we een CMS-training aan, zodat jullie zelfstandig wijzigingen kunnen doorvoeren. Ons maatwerk CMS is gebaseerd op WordPress, een bekend content management systeem. We passen het CMS specifiek aan naar jullie wensen en vereisten, waardoor het perfect aansluit bij jullie behoeften.

Staat jou vraag er niet tussen?

We helpen je graag verder, stel je vraag gewoon direct aan ons via +31 6 37386878 of stuur ons je vraag via een mail, of kom gezellig langs bij ons op de Brink 90 in Deventer.

Benieuwd naar ons werk? Bekijk onze cases.

Fiberunlimited
Web development in samenwerking met creatief bureau genaamd The Others
BPI Services
Web development voor BPI Services. Verbetering van welzijn en veiligheid met slimme en mensgerichte technologie
Rest-O
Web Development voor een restaurant in Soest. Een website met een reserveringssysteem geïntegreerd.
Bluemonks
Web development in samenwerking met creatief bureau genaamd The Others

Jesse Slaa -

New business

Heb je een uitdaging voor ons?

Hallo wat leuk 👋, laten we kennismaken.